Τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών με τα σήματα της WKF υποστήριξε η Ελλάδα στην τηλεδιάσκεψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Η Ελλάδα συμμετείχε στη σύσκεψη των Εθνικών Ομοσπονδιών-μελών της WKF για να αξιολογηθεί η κατάσταση στην Ουκρανία. Η ΕΛΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Ηλία Χρήστου ο οποίος υποστήριξε τη συμμετοχή των  Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών με τα σήματα της WKF. Η τηλεδιάσκεψη έγινε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου παρουσία του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε Αντόνιο Εσπίνος και μελών της εκτελεστικής επιτροπής, κατά τη συνεδρίαση της οποίας θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Ο κ. Εσπίνος δήλωσε: «Όπως ειπώθηκε σήμερα στη συνάντηση, οι σκέψεις της οικογένειας του Καράτε είναι με όλους όσοι πλήττονται από αυτόν τον πόλεμο. Οι απόψεις των Εθνικών Ομοσπονδιών είναι κρίσιμες για τις αποφάσεις που θα ληφθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της WKF την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022. Η κρίση στην Ουκρανία και οι συνέπειές της στο άθλημά μας είναι πολύ σοβαρά ζητήματα και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν σίγουροι ότι οι τελικές αποφάσεις της WKF για αυτό το θέμα υποστηρίζονται από την πλειοψηφία της κοινότητας του Καράτε».

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button