2η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Μέσα σε ένα ευχάριστο και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 2η προπόνηση του κλιμακίου και προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή κεντρικής Ελλάδας, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο Μπάσκετ Αγριάς Βόλου.

Ήταν μια γιορτή του Καράτε όπου όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους και για το ζήλο που επέδειξαν.

Και οι δυο διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ ,με την στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Παράλληλα, έγινε επιμόρφωση κανονισμού διαιτησίας στους υποψήφιους κριτές της Κεντρικής Ελλάδος με την βοήθεια του υπεύθυνου διαιτησίας της επιτροπής κ.Αθανασού Ευάγγελου.

Και στις δυο διοργανώσεις συμμετείχαν οι σύλλογοι της κεντρικής Ελλάδος που είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Αναλυτικά συμμετείχαν οι σύλλογοι:

11 -A.Σ.ΥΠΕΡΤΑΤΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΕΝΡΓΑΣΙΑ( Κοσμίδης Γιώργος-Κοσμίδου Βίκυ)

72-Α.Σ.ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ (Παπαθανασίου Άννα)

98 -Α.Σ.ΚΑΝΚU OYAMA’S KYOKUSHIN KARATE DO-BΟΛΟΣ(Στεφάνου Ιωάννης-Στεφάνου Μάριος)

107 -Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ-ΒΟΛΟΣ(Αιστρατή Γεωργία-Κατσούρας Δημήτρης),

129 -Σ.Π.Κ.ΑΓΡΙΑΣ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ(Κορομηνάς Θεόδωρος-Κρίσιλας Ιωάννης),

207 -Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-
ΦΑΡΣΑΛΑ(Αρσενόπουλος Σωτήρης-Αρσενοπούλου Αγγελίνα),

274 -Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ (Καραβίνος Ευθύμιος),

275 -Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αθανασός Ευάγγελος)

407 -Σ.Φ.ΠΟΛ.ΤΕΧ.ΚΑΙ ΑΥΤ.ΑΛΜΥΡΟΥ(Τελκής Κων/νος),

491 -Α.Σ.ΑΘΛΗΣΙΣ(Δημάκης Δημήτρης-Γεωργιάδου Ελένη),

522 -Α.Σ.ΠΟΛ.ΤΕΧΝΩΝ ΑΓΡΙΑΣ Ο ΑΕΤΟΣ(Αστλί Διονυσία),

546-Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΟΘΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ (Μπόρου Σοφία).

Η 2η προπόνηση του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση των δυο περιφερειακών προπονητών κ.κ. Κρίσιλα Ιωάννη και Στεφάνου Μάριου.

Στη συνέχεια, ακολουθήσε η προπονητική ημερίδα, όπου αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της κεντρικής Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αποκτήσουν εμπειρίες εν όψει των επίσημων πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Ο Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος κ.Κατσούρας Τιμολέων στην έναρξη της διοργάνωσης, επισήμανε την αναγκαιότητα αυτών των διοργανώσεων για την ανάπτυξη του αθλήματος στη περιοχή μας. Σύσσωμη η τοπική επιτροπή κεντρικής Ελλάδας μαζί με τους προπονητές των συλλόγων παρευρέθηκαν στην διοργάνωση.
Η αντιπεριφερειάρχης κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη τίμησε με την παρουσία της και κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης, ενώ ο ειδικός σύμβουλος και πρώην Αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ, κ.Κοσμίδης Γιώργος την τίμησε με πλακέτα της επιτροπής, αναφερόμενος στην μεγάλη προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό από την αρχή της θητείας της στην περιφέρεια.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος τεχνικής επιτροπής της ΤΕ Κεντρικής Ελλάδας κ.Στεφάνου Ιωάννης, τίμησε τον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέο και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπό του, δημοτικό σύμβουλο κ.Νάσιο Απόστολο.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης ανέλαβε η γραμματέας της Τ.Ε.Κοσμίδου Ευδοξία, σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρό της κ.Κατσούρα Τιμολέων και την υπεύθυνη της οργανωτικής κας Αιστρατή Γεωργίας.

Η Τ.Ε. ευχαριστεί θερμά τον γιατρό της διοργάνωσης κ.Γιασλακιώτη Βασίλη και την Λέσχη Εθελοντών Βόλου, τον υπεύθυνο κ.Γαβαλά Πέτρο και την security Κένταυρος που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Επίσης, την ομάδα περιφρούρησης κ.Παιτήρη Παναγιώτη, Δανιήλ Ζάχο και Σκηνίκη Διονύση,καθώς και την κ.Μπόρου Σοφία για τη βοήθεια της κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Ευχαριστούν, επίσης του διαιτητές της ΕΛΟΚ κ.Αθανασό Ευάγγελο, Αιστρατή Γεωργία και Καραβίνο Ευθύμιο για την άψογη διαιτησία.

Επίσης συγχαίρουν τους υποψήφιους κριτές για τη παρουσία τους στην διοργάνωση.

Η τοπική επιτροπή κεντρικής Ελλάδας ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Βόλου κ. Ζέρβα Ανδρέα – Άρη, και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρα Γεώργιο, για τις διευκολύνσεις που παρέχουν προκειμένου να υπάρχει συνεχής προγραμματισμός διοργανώσεων ΚΑΡΑΤΕ στην πόλη μας.
Επίσης, τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Μπάσκετ Αγριάς κ.Παπαρίζο Παναγιώτη, για την άψογη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των συλλόγων, στους αθλητές-τριες αλλά και τους γονείς αυτών που στήριξαν την διοργάνωση .Η Τ.Ε έχει βάλει στόχους την ενότητα όλων, την ανάπτυξη και προαγωγή του αθλήματος στην κεντρική Ελλάδα, μέσα από την αγαστή και ειλικρινή συνεργασία των προπονητών των συλλόγων της.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button