Προπόνηση Τοπικής Επιτροπής Αττικής Εύβοιας και Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η προπόνηση που οργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Αττικής Εύβοιας και Νήσων της ΕΛΟΚ στην Καλλιθέα τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι προπονητές κ.Φωτης Λεκακος, κ.Νικος Γιδακος κ.Σοφια Λιβιτσανου και κ.Δημητρης Ραχουτης είχαν την πρώτη τους επαφή με τους αθλητές και αθλήτριες από τοπικά σωματεία της Αττικής, Εύβοιας και Νήσων και τους μετέδωσαν αγωνιστικές εμπειρίες θέτοντας τις βάσεις για την μελλοντική τους εξέλιξη. Ο στόχος της Τοπικής Επιτροπής είναι καθαρά η εξέλιξη και η ανάπτυξη του αθλήματος μας.

Υπεύθυνος για το σεμινάριο διαιτησίας ήταν ο κ.Γιώργος Σιγάλας που επεξήγησε τους κανονισμούς διαιτησίας της ΕΛΟΚ στους μελλοντικούς κριτές μας. Μαζί του παραβρέθηκαν και το ΔΣ της ΚΕΔ κ. Αρης Κραββαρίτης, κ.Δημήτρης Αρσενιάδης, κ.Δημήτρης Αναστασιάδης. Η βοήθεια τους είναι πάντα πολύτιμη.

Επίσης είχαμε την χαρά να έχουμε κοντά μας τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΛΟΚ κ.Ηλία Χρήστου και τον Γ.Γραμματέα της ΕΛΟΚ κ.Κώστα Μητρόπουλο που μας εξήγησαν κάποιους κανονισμούς και άρθρα για τις διοργανώσεις των αγώνων της ΕΛΟΚ και θέματα που αφορούν την Τοπική Επιτροπή.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης ανέλαβαν η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής κ. Στεφανία Δουκλία και η Γ.Γραμματέας κ.Χριστίνα Μπασούκου.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button