Συνάντηση της τοπικής επιτροπής καράτε Κεντρικής Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση της τοπικής επιτροπής καράτε κεντρικής Ελλάδος,η οποία διορίστηκε με απόφαση ΔΣ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), προεδρεύοντος του Προέδρου κ.Κατσούρα Τιμολέων, της Γραμματέως κ.Κοσμίδου Ευδοξίας,του υπεύθυνου Τεχνικής Επιτροπής κ.Στεφάνου Ιωάννη και των Περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών κ.Κρίσιλα Ιωάννη και κ.Στεφάνου Μάριου.

Παρών στη συνάντηση και το μέλος επιτροπής εξεταστών της ΕΛΟΚ κ.Κοσμίδης Γιώργος,ενώ ο ο υπεύθυνος διαιτησίας της επιτροπής κ.Αθανασός Ευάγγελος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ενημερώθηκε τηλεφωνικά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής της Κεντρικής Ελλάδος, ενώ ορίστηκε το Σάββατο 8η Ιανουαρίου 2022, ως η πρώτη συνάντηση-ενημέρωση όλων των ενεργών σωματείων Καράτε της Κεντρικής Ελλάδος που ανήκουν στο δυναμικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προπονήσεις των κλιμακίων, όπου οι αθλητές από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδος θα καλούνται να προπονηθούν και θα βοηθήθουν σημαντικά στη τεχνική τους εξέλιξη και στην αγωνιστική τους πορεία εν όψει σημαντικών διοργανώσεων σε Περιφερειακό,Πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο.
Επίσης, ορίστηκαν και οι προπονήσεις για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, ενώ την ίδια περίοδο θα διοργανωθεί και προπονητικη ημερίδα.

Η τοπική επιτροπή της κεντρικής Ελλάδος και τα μέλη της, ευχαριστούν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του κάθε μέλους ξεχωριστά και δεσμεύεται να συμβάλει στην ανάπτυξη και εξάπλωση του αθλήματος στην Περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button