ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ 15/9/2021

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/9) το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. αρχικά με τη συμμετοχή δέκα μελών και στη συνέχεια έντεκα και πάρθηκαν οι κάτωθι αποφάσεις:

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους δέκα συμμετέχοντες η διεξαγωγή της Τακτικής Γ.Σ. στις 31/10/2021, η ανάρτηση της σχετικής πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και η αποστολή στη Γ.Γ.Α. του καταλόγου με τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου.

2. Αποφασίστηκε με δέκα θετικές ψήφους και μία αποχή η έγκριση αποφάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής των συνεδριάσεων της 25.06.21, 15.07.21 και 31.07.21.

3. Αποφασίστηκε με επτά θετικές ψήφους και τέσσερις αποχές η ακύρωση της από 13.5.2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της από 13.4.2019 απόφασης του Δ.Σ. περί προσωρινής αναστολής – ανάκλησης των αποφάσεων Δ.Σ. εγγραφής των σωματείων ως μελών της ΕΛ.Ο.Κ. όπως και η με αριθ. 372/7.5.2018 απόφασης του Δ.Σ. περί εκχώρησης αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή.

4. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες:

α) σχετικά με τη συμμετοχή αθλητών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων και ανδρών στο Πόρετς: η ανάληψη υποχρέωσης δημιουργίας καρτελών αθλητών στην αγωνιστική πλατφόρμα της Βαλκανικής και η δήλωση συμμετοχής των αθλητών θα γίνει από την ΕΛΟΚ. Η διαχείριση και πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους θα πραγματοποιηθεί ιδιωτικά.

β) σχετικά με τη συμμετοχή αθλητών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νέων και U21 στη Ριέκα και στο Μεσογειακό πρωτάθλημα εφήβων-νέων, U21 και ανδρών στην Κύπρο : θα γίνει προσπάθεια ώστε η διοργάνωση της αποστολής να υλοποιηθεί από την ΕΛΟΚ. Η διαχείριση και πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους θα πραγματοποιηθεί ιδιωτικά.

Η ΕΛΟΚ θα αποστείλει με δικά της έξοδα και στα τρία πρωταθλήματα ικανό αριθμό διαιτητών.

5. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες η πρόσληψη νέου υπαλλήλου στην Ομοσπονδία με 4ωρη απασχόληση.

6. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες η πρόσληψη του κυρίου Σπύρου Μαργαριτόπουλου ως Ομοσπονδιακού προπονητή Α’ τάξης σύμφωνα με τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο. Το Δ.Σ. ευχαριστεί την κυρία Σουμπασάκη για την συνεργασία της.

7. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες η απονομή διπλωμάτων dan στους

α) Γιώργο Πελέκη 6ο danβ) Γιώργο Μπαρμπουτσίνα: 5ο dan και γ) Γιώργο Μούσδη: 5ο dan.

8. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες η έγκριση και των 191 μεταγραφών αθλητών που υποβλήθηκαν στην Ομοσπονδία.

9. Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους έντεκα συμμετέχοντες ότι η συμμετοχή των διαιτητών στις εξετάσεις διαιτησίας θα είναι δωρεάν και η Ομοσπονδία θα καλύψει μόνο τα έξοδα διεξαγωγής των εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button