1η προπόνηση κλιμακίου της Δυτικής Ελλάδος και επεξήγηση κανονισμών διαιτησίας ΕΛ.Ο.Κ.

Την πρώτη προπόνηση κλιμακίου για το 2022, οργάνωσε η τοπική επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξάνδρας Τσιάβου στην Ηγουμενίτσα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές Δερβίσης Θωμάς και Γκορέζης Δημήτρης είχαν την πρώτη τους επαφή με τους αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της Δυτικής Ελλάδος και με την καθοδήγηση τους πραγματοποίησαν την προπόνηση, μεταδίδοντας αγωνιστικές τεχνικές προς τους αθλούμενους.
Στο τέλος την προπόνησης, πραγματοποιήθηκε και επεξήγηση των κανονισμών διαιτησίας από τον υπεύθυνο διαιτησίας της Δυτικής Ελλάδας κ. Γκορέζη Παναγιώτη.
Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής κ. Σταθόπουλος Παναγιώτης, ευχαρίστησε τους συλλόγους για την συμμετοχή των αθλητών στην 1η προπόνηση του κλιμακίου.
Παρόντες, ο υπεύθυνος της τεχνικής επιτροπής κ. Τάσιος Γεώργιος και ο υπεύθυνος Οργανωτικής επιτροπής κ. Τριανταφύλλου Νίκος.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης και τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ανέλαβε η γραμματέας της τοπικής επιτροπής κ. Ρούσση Κωνσταντίνα.
Η τοπική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον δήμο Ηγουμενίτσας, για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, τους συλλόγους που συμμετείχαν με τους αθλητές και τέλος τους γονείς.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button