Εσπίνος: «Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλες διοργανώσεις στην Ελλάδα»

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF), Αντόνιο Εσπίνος, αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Κ1 Series A και στις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

«Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που βλέπουμε εδώ. Παράλληλα είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε επέστρεψε ως διοργανώτρια σπουδαίων events της Παγκόσμιας, μετά από δεκαετή απουσία. Η ΕΛΟΚ είναι πλέον ένας εξαιρετικός συνεργάτης της WKF και ανυπομονούμε τα επόμενα χρόνια να δούμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Η σχέση μας με την ηγεσία της ΕΛΟΚ και τον πρόεδρο Θοδωρή Σιετή είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν οργανισμό ισχυρό, συμπαγή με πολύ καλούς αθλητές και επιθυμούμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Είδα ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγούς, έξι περίπτερα έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του σταδίου. Επίσης είδα πολύ κόσμο στις κερκίδες και πάνω από 1.000 αθλητές από 70 χώρες. Όλοι οι αριθμοί που σχετίζονται με τη διοργάνωση είναι εντυπωσιακοί».

* Στη φωτογραφία ο κ. Εσπίνος με τον πρέσβυ της Ιορδανίας Ahed Sweidat και τον πρόεδρο της Ο.Ε. K1 Series A Athens 2023, Ηλία Χρήστου

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button