Σιετής: «Συγχαρητήρια σε όλους. Βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση»

Με τους Μεσογειακούς Αγώνες κλείνει για το ελληνικό καράτε μία περίοδος ενός μήνα γεμάτου από ένταση, πάθος, σκληρή προσπάθεια και –τελικά- μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Το γεγονός αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να επιφέρει, όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. Θεόδωρος Σιετής: «Οι επιτυχίες που έχουν σημειώσει οι αθλητές μας το τελευταίο διάστημα, αλλά και γενικότερα όλα τα επιτεύγματά τους από τον Μάιο του 2021 μέχρι σήμερα, δείχνουν ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση. Συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους που σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά και στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας».

Κέλλυ Κυδωνάκη και Διονύσης Ξένος με τους προπονητές τους Σπύρο Μαργαριτόπουλο (αριστερά) και Δημήτρη Τριανταφύλλη

Το ελληνικό καράτε άφησε το στίγμα του και στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Οι αθλητές μας ως μέλη της αποστολής που συγκρότησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους με απολογισμό τα δύο χρυσά μετάλλια, με τον Διονύση Ξένο (-67κ) και την Κέλλυ Κυδωνάκη (+68κ). Χάρη σε αυτές τις δύο επιτυχίες, η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης με τη συμπλήρωση της τέταρτης ημέρας της διοργάνωσης.

Πέραν, όμως, των δύο «μεταλλιούχων» και οι υπόλοιποι καρατέκα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην Αλγερία. Η Βίκυ Πανετσίδου (-68κ) κατέκτησε την 5η θέση, ο Γιώργος Τζάνος (+84κ) την 7η, ενώ ο Στέφανος Ξένος (-60κ) και ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (-84κ) ηττήθηκαν στην πρώτη τους αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button