ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Η διαμονή σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτική στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης με κρατήσεις μέσω της Ομοσπονδίας της Σερβίας, το πρακτορείο Cosmorama προσφέρθηκε να αναλάβει την διαδικασία κρατήσεων δωματίων, πληρωμών και μεταφορών.

Η καταληκτική ημερομηνία κράτησης και πληρωμή της προκαταβολής του κόστους διαμονής στα ξενοδοχεία μετά από συνεννόηση με το πρακτορείο που διαμένουν οι αποστολές είναι η Πέμπτη 12/05/2022.

H ΕΛΟΚ συνιστά στους συλλόγους να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με το πρακτορείο Cosmorama για να ενημερωθούν για την διαδικασία κρατήσεων δωματίων και μεταφορών σχετικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
COSMORAMA
Tel : +30 210 3642707
Email: papadopoulou@cosmorama.gr

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε θα στείλει τους προπονητές κ.κ. Λεκάκο και Γιδάκο για να αναλάβουν την διαδικασία των εγγραφών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Οι εκπρόσωποι/συνοδοί των συλλόγων πρέπει να έχουν μαζέψει τα διαβατήρια των αθλητών και να τα παραδώσουν στους κ.κ. Λεκάκο και Γιδάκο στο lobby του Ξενοδοχείου “REX” (Hotel “Rex”, 37 Sarajevska Str., 11000 Belgrade, Serbia) την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 11:00. Η διαδικασία των εγγραφών και η ζύγιση είναι υποχρεωτική και προαπαιτούμενη για την συμμετοχή στους αγώνες.

Η Ζύγιση θα γίνει στο χώρο του ξενοδοχείου μετά το τέλος της διαδικασίας εγγραφών.

Παρακαλούνται οι προπονητές των συλλόγων να βεβαιωθούν ότι οι αθλητές τους είναι στις σωστές κατηγορίες.

Κατεβάστε την λίστα των δηλώσεων συμμετοχής των συλλόγων μετά από πρόταση της τεχνικής επιτροπής.

Οι σύλλογοι πρέπει να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΛΟΚ μέχρι την Παρασκευή 20 Μαίου 2022 το σύνολο του ποσού των συμμετοχών των αθλητών τους (30 Ευρώ ανά συμμετοχή) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προ-εγγραφών.

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button