ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ THN 2η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (Επικαιροποιημένη)

Η Βαλκανική Ομοσπονδία μας ενημέρωσε στις 27/04/2022 ότι η Βοσνία Ερζεγοβίνη αδυνατεί να οργανώσει το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Εξ αιτίας αυτής της αλλαγής, παρά τις ασφυκτικές προθεσμίες, αποφασίστηκε η Σερβία να αναλάβει την παραπάνω διοργάνωση εφόσον διοργανώσει παράλληλα και το πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και βετεράνων από 03-05/06/2022 στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας που στάλθηκε στην Ομοσπονδίας μας την 01/05/2022 η καταληκτική ημερομηνία κράτησης και πληρωμή της προκαταβολής του 30% του κόστους διαμονής στα ξενοδοχεία που υποχρεωτικά διαμένουν οι αποστολές είναι η Παρασκευή 13/05/2022, ενώ καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του κόστους διαμονής είναι η Παρασκευή 20/05/2022.

Με νεώτερη προκήρυξη που θα δημοσιευτεί στις 07/05/2022 σύμφωνα με πληροφορίες της Βαλκανικής Ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν τα ξενοδοχεία που θα διαμείνουν οι αποστολές καθώς και το κόστος διαμονής.  

Λόγω του ασφυκτικού χρονικού περιθωρίου η ΕΛ.Ο.Κ. αδυνατεί να οργανώσει την αποστολή. Παρ όλα αυτά, το Δ.Σ. μη θέλοντας να στερήσει τη συμμετοχή των αθλητών που θα ήθελαν να ταξιδέψουν ιδιωτικά επιτρέπει αυτή την μετακίνηση των αθλητών μέσω των σωματείων της.

Η ΕΛ.ΟΚ. αναλαμβάνει μόνο να εκδώσει τα νέα διεθνή δελτία των αθλητών και τη δήλωσή τους στην αγωνιστική πλατφόρμα της Βαλκανικής. Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διοργάνωση, την διαχείριση και την πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών και των συνοδών τους.

Οι αθλητές που μπορούν να δηλώσουν οι σύλλογοι στην αγωνιστική πλατφόρμα θα είναι:
Κατά προτεραιότητα οι τέσσερις (4) πρώτοι κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων και οι έξι (6) πρώτοι κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών.
Σε περίπτωση, που κάποιοι από τους αθλητές δεν δηλώσουν συμμετοχή και μείνουν κενές θέσεις στις κατηγορίες τότε θα εξεταστούν και άλλες δηλώσεις συμμετοχής με απόφαση τεχνικής επιτροπής.
Οι δηλώσεις για τις κατηγορίες των βετεράνων θα είναι ανοικτές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων συμμετοχής

Έως και την Τετάρτη 11/05/2022 και ώρα 12:00 οι σύλλογοι πρέπει να δηλώσουν τους αθλητές τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής. Η Δήλωση συμμετοχής πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται  από αντίγραφο διαβατηρίου του κάθε αθλητή που θα συμμετάσχει (τουλάχιστον 6μηνο περιθώριο έως την ημερομηνία λήξης).

Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή καμία προσθήκη ή αλλαγή σε αθλητές, προπονητές συνοδούς συλλόγων από την ΕΛΟΚ και ανεξαρτήτως εάν τελικά συμμετάσχουν οι αθλητές ή όχι το παράβολο θα πρέπει να καταβληθεί.

Η διαμονή σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτική στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, το πρακτορείο Cosmorama προσφέρθηκε να αναλάβει την διαδικασία κρατήσεων δωματίων, πληρωμών και μεταφορών. H ΕΛΟΚ συνιστά σε όσους συλλόγους επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο Cosmorama για να ενημερωθούν για την διαδικασία κρατήσεων δωματίων και μεταφορών σχετικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
COSMORAMA
Tel : +30 210 3642707
Email: papadopoulou@cosmorama.gr

Οι προπονητές των συλλόγων να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις κατηγορίες που θα δηλώσουν τους αθλητές της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων. Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δηλώσεις συμμετοχής

Παρακαλούνται οι σύλλογοι των οποίων οι αθλητές θέλουν να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη των αγώνων, τις προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου από τη χώρα, να φροντίσουν ώστε να έχουν από όλους ανήλικους αθλητές δηλώσεις των κηδεμόνων τους και να είναι οι αθλητές ασφαλισμένοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οδηγίες για τις εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα
Back to top button